Saavuta liikumisharjumus koos meeskonnaga!

Hei, sõbrad!
Lisaks sellele, et algav novembrikuu on meeste tervisele suunatud kuu, kutsume meie ka ülesse liikuma novembris koos meeskonnaga!
November on ideaalne kuu uue ja tervisliku harjumuse loomiseks koos meeskonnaga, sest külm ja pime aeg võib üksi liikumiseks olla hirmutav ja demotiveeriv.
Ja mis võiks olla parem kui #igapäev5km väljakutse läbida koos oma töökaaslaste, pere või sõpradega? Meie igakuine #igapäev5km liikumisväljakutse kutsub sind ja su meeskonda liikuma iga päev vähemalt 5 km – kas kõndides, joostes või matkates. Eesmärk on lihtne: muuta liikumine igapäevaseks harjumuseks ja saavutada parem füüsiline vorm, tehes seda koos meeskonnaga! 

Miks just meeskond?

Liikumine on alati lõbusam, kui seda teha koos! See võib olla meeskond sõpruskonnast, perekonnast või kolleegidest 🙂
Kutsu julgelt oma töökaaslased liikuma! Meeskonnana väljakutset läbides saate üksteist toetada, motiveerida ja jagada oma edusamme. Kui osaled meeskonnaga, on sul ja su sõpradel või töökaaslastel võimalus üksteisele kaasa elada ja liikuda ühise eesmärgi nimel. See on suurepärane võimalus tugevate sidemete loomiseks ning koos meeskonnaga on lihtsam püsida motiveerituna ja järjepidevana. Meie väljakutse osalejate varasem kogemus on näidanud, et just koos meeskonnaga väljakutses osaledes, on motivatsioon ja tõenäosus väljakutse edukalt lõpetada, oluliselt suurem.

Kuidas liituda meeskonnaga?

Liitumine on lihtne! See ei erine tavapärasest väljakutsega liitumisest. Lae alla äpp ja liitu väljakutsega(soovitame seda teha soodsalt kodulehel)! Kui sul on juba äpp alla laetud, konto loodud, siis lisa lihtsalt äpi profiilis oma perekonnanime taha sulgudesse meeskonnanimi, näiteks: Gätly Valge (Jooksonlahe). See lihtne samm aitab sinu ja meeskonnakaaslaste liikumisi kergesti jälgida ja teistele osalejatele kaasa elada, sest leiad nad kergesti motivatsioonitabelist nime järgi ülesse. Kui oled “Jooks on lahe” äpis uus kasutaja, saad sama teha konto loomisel – vali oma meeskonnale vahva nimi ja olge üksteisele toeks!

Kui sinu tööandja on Stebby koostööpartner…

…saad väljakutses osaleda täiesti tasuta. Registreerides end läbi Stebby, maksab osalustasu sinu eest tööandja – seega saad koos kolleegidega väljakutse läbida täiesti tasuta! See on suurepärane viis luua töökaaslastega meeskonnatunnet ja tugevdada kollektiivi vaimu läbi ühise eesmärgi.

Siin on samm-sammult juhend:
1. Kui sul on tööandja poolt määratud krediiti Stebby kontol, siis osta Stebby lehelt väljakutse osalus(1 kuu äpi kasutus, 6 kuu äpi kasutus või 12 kuu äpi kasutus)- https://app.stebby.eu/pos/jooksonlahe

2. Peale Stebby ostu, saad vastu Stebby piletikoodi nr., kopeeri see number.
3. Peale seda vali kodulehelt ka sama “toode” mille valisid Stebby keskkonnast, lisan siia otselingid:
–  1 kuu äpi kasutus- https://jooksonlahe.ee/app/product/1-kuu-valjakutse/
–  6 kuu äpi kasutus- https://jooksonlahe.ee/app/product/6-kuu-valjakutse/
– 12 kuu äpi kasutus- https://jooksonlahe.ee/app/product/12-kuu-valjakutse/

4. Peale sobiva “toote” valimist vajuta kassas nuppu “Mine maksma”
5. Arveldus andmetes lisada kindlasti sama maili aadress, millega oled Jooks on lahe äpis konto loonud ning märkuste lahtrisse lisada Stebby piletikoodi nr.
6. Makseviisiks valida ”Stebby eelbroneering” ja lõpetada tellimus.
7. Peale seda oota oma e-mailile kinnituskirja ning siis võid minna äppi kasutama.
8. Oma liikmelisuse kehtivust näed Jooks on lahe äpis profiili vaatest, kalendri alt 😉

 

Lae all “Jooks on lahe” äpp, pane kokku oma meeskond ning liitu juba täna #igapäev5km väljakutsega!

“Jooks on lahe” äpp ei ole lihtsalt platvorm, kus jälgida oma samme – see on ka koht, kus saab jagada oma saavutusi, mõtteid ja tundeid meeskonnakaaslastega. Võimalus elada kaasa oma tiimiliikmetele ning toetada üksteist teekonna jooksul on midagi, mis aitab tugevdada meeskonnavaimu ja ühtsustunnet ka väljaspool töö- ja pereaega. Iga väike julgustav sõnum või jagatud pilt pärast matka, jooksu või jalutuskäiku võib olla see, mis motiveerib sinu tiimikaaslast jätkama ja liikuma edasi ka kõige raskematel päevadel.

Tutvu ja liitu väljakutsega SIIN

Meeskonnad, kes lõpetavad väljakutse kogu koosseisuga edukalt, osalevad eraldi ka meeskondlikus auhinnaloosis!
Hoia silma peal meie sotsiaalmeediakontodel- Facebook ja Instagram

Näeme “Jooks on lahe” äpis!

Shopping Cart