Tasa ja targu

…11.August on lähedal. Ootan suure põnevusega Narva Energiajooksu. Alati on põnev kui pole varem käinud ja Narvas jooksmas pole veel tõesti käinud 🙂 Ma olen ainult kõlakaid kuulnud, et rada sarnaneb Rakvere Ööjooksu rajale, mis on minule väääääga meeltmööda 😉
Lisaks olen lugenud teiste jooksjate postiivseid emotsoone Narva kohta.

Nagu ma juba ka mainisin siis rekordit püüdma ei lähe….aga….siiski….kuidas ma lähen ilma eesmärgita jooksma 😛 midagi peab ikka ju olema 🙂

Ettevalmistus on sarnane Rakvere ööjooksule – jooksen, söön, joon samamoodi….seega ma eeldan, et võiks ikkagi sama tulemuse joosta või siis nats paremini 😉 näiteks 1:40 oleks super ilus number! Iccc…

Nonii nüüd tuleb ikkagi rekordit püüdma minna…miks ma küll nii teen 😀 😀 😀 ju siis vajan seda hasarti 😉

Arvestades minu enesetunnet enne Rakvere jooksu, peaks veel arenguruumi olema…kui nüüd Narvas enesetunne ainult hea oleks

Vahet ei ole, tuleb siis hea, väga hea või halb, kohutav aeg…ülevaate annan ma teile igaljuhul koos põhjustega 🙂
Ja ma polegi varem pidanud põhjusi otsima, miks mingi jooks luhta läks…saab siis sedamoodi kogemuse ka 😛

Trennidest niipalju,  et jooksen ikka järjepidevalt(ülepäeviti) ja isegi ühe tempojooksu tegin vahepeal, mitte küll omal algatusel 😛 Neiud K-d on nii tublisti oma treeningplaanis kinni, et viimasel ajal dikteerivad nemad kuidas ja kui pikalt joosta tuleb 🙂 ja kui mulle sobib siis jooksen kaasa 😀 (enamasti ikka sobib, minul vahet ei ole)Mulle hullult meeldib nende järjepidevus. Super tublid!

Loodan, et ma ka suudan kunagi treeningkava järgi trenni teha.

Aga enne Narvat plaanis siis veel paar lühikest jooksu teha ja mõtlesin siin, et ühe kiire sprindi võiks ka teha nagu enne Rakvere jooksu 😀 mine sa tea….võibolla oli see üks hea tulemuse põhjustest…..

Kaks päeva olen nüüd kõigest eemal….ümberringi vaid mets, loodus, telk, R ja mina 😉 kirsiks tordil Endla teater ja  “Boyband” (Y)

Eesti sportlastele olümpial: Edu!

Shopping Cart