Suure ettevaatlikusega pean tõdema, et mul on jälle nohu-allergia?

Jah, nii see tõesti on. Pärast võistlust, järgmisel päeval tundsin, et nina tilgub. Võtsin kohe kasutusele aloe vera geeli ja küüslaugu, mida sõin leivaga. Läks isegi korraks paremaks ja järgmisel päeval oli juba parem aga nüüd, tänaseks, on mul kõik samad sümptomid, mis eelmisel kuul 🙁 Paks tatt, mis valgub kurku ja ninna. Koguaeg pean nuuskama. Enesetunne on täitsa ok, mis viitab sellel, et tegemist võib tõetsi olla allergiaga sest vastaseljuhul oleks enesetunne ka kehv.
Käisin siis eile apteegis ja ostsin välja uue rohu, mis Tartu arst oli mulle kirjutanud. Seda tohib lasta vaid üks kord päevas ninna.
R utsitamisel jõin hommikul ära ka ühe Coldrexi tee kuigi kui tegemist on allergiaga siis….. loomulikult prooviks kõike kui teaks, et aitab, samas mulle ei meeldi mõtteviis, et pugin organismi igasuguseid ravimeid täis ja küll terveks saan. Ma olen koos tervislikuma eluviisiga muutnud ka oma ravimismeetoteid. Ikka rohkem ravimtaimi ja koduseid vahendeid 🙂
Nüüd ei jää muud üle kui oodata. Omaltpoolt püüan ennast hoida ja trennitegemises natuke tagasi tõmmata, õnneks on järgmise võistluseni aega.
Ühe loogiisema variandina pakun välja, et allergia on tingitud meie niiskest korterist ja sellega seoses võib minu nina regeerida hallituse vastu 🙁 Aga see lihtsalt minu arvamus…

Shopping Cart