Pulli järve jooks

Sõit Pullijärve äärde oli sama kõditav kui eelmisel aastal- kurvid ja käänakud panid kõhus kergelt keerama.
….. ja ilm oli ka sama ilus kui eelmisel aastal, päike paistis ja meeleolu oli rõõmus. Eelmisest õhtust oli kehas vaid kerge väsimus paari tunnise unekaotuse näol ja mõnus üledoos šašlõkist 😛
Rahvast oli päris korralikult kohal aga oma vanusegrupi naisi nägin suht vähe, vähemalt neid kes esi kolmikus tavaliselt on aga ma ei pööranud sellele suurt tähelepanu, tavaliselt finišis on nad ikka kõik kohal 🙂

Stardis sain aru kui tagasihoidlikult taha ma olin ennast stardikorisoris jätnud ja kõik jäid mulle ette, proovisin siis manööverdada ja kõrvalt põigata sest enne metsa oli vaja koht kätte võidelda, pärast võpsikusse jõudmist oleks suhteliselt raske möödajookse teha.

Algusest peale kuni finišijooneni ähkisin ja puhkisin lahtise suuga (nagu Kristi ütles)justkui tahaks kõigi eest kogu hapniku ära hingata 😛
Kokku tuli joosta kaks ringi ümber Pulli järve (ringi pikkus u. 3,4km)
Metsas oli hea joosta, lageda peal tõmbas hinge kinni, kogu õhk oli kadunud, päike küttis…meelde tuli Riia maraton.

Teisele ringile minnes oli juba tunduvalt vähem rahvast ees-taga. Nägin silmapiiril kolme naist erinevate vahedega, mõtlesin, et kui metsast välja saan kruusatee peale siis üritan mööda minna. Nii ma tegingi, metsa tagasi jõudes olin ma neist mööda lidunud aga natukese aja pärast tehti mulle haledalt ära, samad seljad panid omakorda jälle minust mööda ja püüda ma neid enam ei suutnud, olin ennast tühjaks jooksnud.
Heinamaad läbides tundsin, et keegi on mind kohe-kohe kätte saamas sammud olid kohe minu selja taga aga hingamise järgi sain aru, et vähemalt naisterahvas see ei ole. Lõpuni ma jooksin koos salapärase jälitajaga 🙂

Finišisirge oli sellel aastal poole lühemaks tehtud, spurtida ei olnud võimalik.

Kui kodupoole hakkasime sättima, käis K1 finišiprotokolli ka kaemas ja selgus, et me Kristiga mõlemad poodiumil, üllatus missugune, tore ikka 🙂

Minu lõpuaeg 34:45 (eelmise aasta aeg 33:09 )
Üldkoht 70
N30 II koht
Keskmine pulss 175
Keskmine tempo 5:16/km

Juba vähem kui kahe nädala pärast on Rõuge maraton, ootan põnevusega aga mingeid eesmärke ei pane. Kindlasti saab katsumus olema 🙂

Shopping Cart