Põnev uus eesmärk- läbida triatlon

Juba eelmisel aastal tahtsin triatloni läbi proovida aga ei tekkinud võimalust. Mäletan, et isegi olin valmis ennast proovile panema aga lihtsalt töö ja pere kõrvalt ei jõudnud. Päris mitu võistlust ei sobinud minu töögraafikuga 🙁 Paraku tuleb selliste asjadega arvestada ja väikse kartusega mõtlen, et paljudel võistlustel ma sellel aastal kaasa lüüa saan?
Aga triatlon mõlgub mu mõtetes juba pikemat aega ja saladsukatte alla võin öelda, et panin selle isegi oma 2012 aasta lubadustesse 😛 No nüüd ei ole enam pääsu...nüüd on see siis kõvasti välja ka öeldud.

Milline on minu senine kogemus/kokkupuude rattasõidu, ujumise, jooksmisega?

Rattasõiduga olen kursis ja mul on isegi omaenda rattas ja mitte mingi uunikum. Ikka korralik maastikuratas, mis on läbinud isegi päris mitusada kilomeetrit ja mitu võistlust(minuga küll üks kord aga R on minu ratta sadulas mitu korda võistelnud seni kuni endale ratta soetas :))
Nii, et rattasõit ei ole mulle üldse võõras, suvel sai ikka kuus kaks korda vähemalt pikemaid sõite tehtud. Tuleb meelde üks ekstreemne sõit(oma pika distantsi poolest) -koos abikaasaga. Sõitsime läbi üle 60km.
Selgituseks, et minu jaoks oli see ekstreemne ja pikk sõit, abikaasa jaoks oli see nohu 😛

Triatloni mõtte juurde tagasi tulles, kõige hirmutavam on minu jaoks ujumine. Jah, ma oskan ujuda aga selleks, et läbida korralik triatlon, ei piisa ainult oskusest. Keha peab eesootavaga kursis olema st.olema harjunud koormusega, mis minu puhul on hetkel olematu 😛 Käed on minu kõige nõrgemad kehaosad kui nii saab öelda 😀
Jooksmine tundub siiski kõigist kolmest kõige kodusem variant…aga mine sa tea! Ma ei ole ju kunagi triatlonit läbinud kuna jooks on võistluse kõige viimane ala siis loogiliselt ja tõenäoliselt ka kõige raskem läbida.

Eks neid hirmutavaid asju ole veelgi, kogu see korralduse pool….uhhh….ühesõnaga hetkel ma olen sellel lainel, et ma hirmsasti tahan TriStar 33.3- st osa võtta ja ma ei mõtle väga palju ette 🙂

Eriti vinge oleks kui ma leiaks endale kambajõmmi, kellega koos võistlusele minna ja kogu see kadalip koos läbi teha 🙂 Üksi on natuke hirmutav tundmatus kohas vette hüpata 😀

Kuidas kulgevad minu edasised trennid ?, kas ma muudan midagi trennides, toitumises ?
Hoian jooksvalt kursis!

PS: Eelmisele postitusele lisaks- enesetunne on hea, nohu oli aga tundub, et ka läks 🙂 Täna tegin 1h 30min jooksu ümber Tamula järve.

Shopping Cart