Mõned eesmärgid aastal 2012

Nädal on täis tiksunud, mil ma ei ole saanud füüsiliselt ennast liigutada. Täna tahtsin kerge sörgi teha siseareenil aga mees hakkas kurjustama, et saa enne terveks. Ma tean, et tal on õigus aga ma juba nii kibelen…
Kui esmaspäevaks tervis paranemismärke ei anna siis tõttan arsti juurde 🙁
Nii pikka pausi ei mäletagi enne olevat. Eelmisel aastal äkki üks kord oli kui oli ka trennides 1 nädalane paus.
Paar päeva tagsi sain väga innustava ja motiveeriva kirja ühelt “teadjalt inimeselt”. See kiri oli suureks abiks saamaks teada, mis ma peaksin tegema, et oma jooksu tulemusi parandada. Millised peaksid välja nägema minu edasised trennid jne.

Ootan juba suure ärevusega esimesi võistlusi.
Kui eelmisel aastal jooksin lihtsalt võistlused läbi ilma erilise eesmärgita siis aastal 2012 on eesmärgiks joosta üle eelmise aasta võistluste tulemused.
Eelmisel aastal tegin läbi ka staadionijooksu sarja, mis oli äärmiselt mõnus kogemus ja midagi hoopis muud kui joosta pikka maad.
Ka sellel aastal plaanin staadionijooksu sarjast osa võtta. Lisaks on mul veel mõned eesmärgid…juba eelmisel aastal mõlgutasin mõtteid triatlonist. See aasta tahan ühe triatloni läbi teha…kui seda kõige suuremat ei julge ette võtta siis kasvõi see kõige pisem- Navi triatlon.

Aga siin siis tabel 2012 aasta planeeritud võistlustega
Ma olen kindel, et sinna lisandub veel võistlusi

Shopping Cart