Minu treeningkava ja eilne lõigutrenn…hakkan vaikselt taipama :P

Hei!

Nüüd ma hakkan aru saama nendest inimestest, kes teevad trenni nii, et higimull otsa ees ja naudivad seda ning miks ma varem sellest nii suures vaimustuses ei olnud ja pigem viilisin.

Mulle tundub, et selleks on ikkagi kava vaja, mille järgi trenni teha või mis?  Mulle igaljuhul mõjus 🙂
Etteruttavalt võin öelda, jah mul on nüüd treeningkava 🙂
Mõni mõtleb küll nüüd, et hulluks läinud, sellele tibile ei meeldinud ju kava järgi trenni teha 😀 Mis siis nüüd juhtus? 😀

No kohe selgitan….

Kui lõigutrenn ikka must valgelt paberil kirjas siis tuleb minna ja kõik!!! 😀
See on nagu kooli kodutöö, mida ei saa tegemata jätta, kohustus on see ikkagi ära teha 🙂

Kuigi ma tegin alles esimese trenni kava järgi, tundub mulle see hoopis midagi muud kui niisama lihtsalt jooksma minna. Varem ma ei mõelnud ja ei tahtnudki mõelda, et mis tempoga ma täna trenni teen, ma lihtsalt astusin kodust välja ja hakkasin sörkima, koguaeg sama pulsiga kerge sörk, muutusid vaid distantsid (7km-14km) Selline üksluine jooksmine…aga äärmiselt mugav 🙂

Ja kui vahepeal mõtlesingi, et võiks ühe tempotrenni teha siis õue jõudes ma juba otsustasin ümber, et ahhh ei viitsi ikka 😛

No ja sealt minu arusaam, et ma küll ei viitsi trennides maksimaalselt pingutada, las selleks jäävad võistlused. Ise ei olnud proovinudki 😛 kuigi sain mitmel korral soovitusi, et proovi!, hakkab meeldima!

Võttis aega kaua võttis aga seoses eelseisva Tallinna maratoniga otsustasin, et proovin siis kava järgi trenni teha. Mul on valmis 4 nädala treeningkava.

Ja no tüdrukud K-d oma treeningplaaniga panid ka mõtlema….et kui nemad nii tublisti ja järjepidevalt hakkama said siis saan mina ka 🙂

Aga minu eilsest jooksust….

Niisiis läksin ma eile lõigutrenni tegema, planeeritult 😉

Kava nägi ette soojendusjooks+ 8x100m tempo+lõdvestusjooks+ÜKE. Ma olin terve päev elevil…ootasin õhtust trenni. Ma ei pidanud pettuma. See oli nii laheeeee!!! Mul oli higimull otsa ees ja pulss oli kohati 172. Megaaa tunne! Uskumatu!
Ja kuigi trenn oli päris hilja siis koju jõudes oli mul energiat ülearugi 🙂

Heh, ma tean, mõni mõtleb nüüd, et ohh kus nüüd liialdab, varsti viskab kopa ette 😀 Jeah, ma ka mõtlesin nii kui lugesin teiste sarnaseid postitusi 😀 Eks pasitab…

Aga minu kavast rääkides, ma ei tea kas julgen selle siia üles riputada 😛 Kava tegin ise, kombineerides erinevaid ,mis ma netist leidsin. Arvestasin oma treenitust ja plaani joosta maraton alla 4 tunni.
Kava on päris tihe ja kuigi ma arvasin, et ma koormust enam ei tõsta siis kava järgi see ikkagi tõuseb. Samas ma olen realist, ma ei saa kava järgi 100% teha. Mul on pere ja ma sõltun neist.

Aga ikkagi tundub mulle see kava lahendus hea, vähemalt esialgu 🙂 Jah, võib juhtuda, et satun masendusse ja kaotan motivatsiooni kui kava näeb ette 5x nädalas trenni aga mina jõuan 3 trenni teha. Eks paistab!

Ikkagi nii motiveeriv kui on kava. Uskumatu, et ma seda räägin 😀

Vaatan kuidas mu nädal möödub ja siis äkki julgen kava ka teile näidata 🙂

Tänane trenn näeb ette 45min kerget jooksu 130 pulsiga.

PS:Juba praegu tean, et ma ei saa vähemalt kahte trenni see nädal teha, mis kava ette näeb 😛

Shopping Cart