Kuidas ma tähistan oma sünnipäeva?

Ma ei tea kust selline mõte või millest see täpselt alguse sai…aga eelmisel aastal otsustasin oma sünnipäeva tähistada jooksurajal läbides 30km Krabilt Võrru. Eesmärk ei olnud konkreetne kilometraaž, eesmärk oli jõuda punktist A punkti B.

Tegelikult see, et kogu üritus sattus täpselt minu sünnipäeva päevale ( 24.04) oli puhtalt juhus aga seda uhkem oli joosta.
Ju ma tahtsin ennast proovile panna, tollel hetkel oli minu kõige pikem distants olnud 21 km.

30 km läbisin täpselt kolme tunniga. Arvestades, et plaanis ei olnud mingit aega joosta, plaanis oli elusalt ja tervelt kohale jõuda, oli minuarust algaja kohta päris hea tulemus.
Ma isegi ei mäleta kas ma pingutasin kõvasti selle nimel, et läbida distants 3 tunniga, minumeelest mitte. Ilm oli ilus, riietus oli õige, kuskilt ei valutanud ega hõõrnunud, lihtsalt kulgesin. Hästi lahe oli! Olin nii uhke enda üle 🙂

Ka sel aastal plaanin ette võtta sama teekonna.
Hmmmm…kas midagi teist aastat korrates võib nimetada juba traditsiooniks? :)Igaljuhul oleks see väga lahe ja armas minu isiklik traditsioon 😉
Eriti lahe oleks kui ma saaks kellegi oma sõpsidest ära rääkida ja ka pühapäeval (22.04) jooksma meelitada.

Kindlasti mitte ei oleks see jooks aja peale, see oleks minu kingitus iseendale ja minu kehale 🙂

Head alanud südamenädalt kõigile!

Shopping Cart