Kui aega on vähe aga mõned mõtted siiski….

 ….siis üritan need ikkagi kirja panna 🙂

Nüüd kui suvi lõpuks kätte jõudis sai minu puhkus otsa 😛
Imelik aga ma isegi nautisin oma vihmast puhkust sest ma sain korralikult jooksmas käia, sellise kuumaga nagu nüüd on, väga ei jaksagi 🙂
Pühapäeval tegin peale maratoni esimese jooksu, oli küll kuum aga jooksult tagasi jõudes tuli mõnus tuuleke ja ei läinud kaua aega mööda kui jõudis ka äike meie kodu kohale. See äike oli nii äge, ma lihtsalt nautisin seda müra ja paugutamist 🙂
Peale maratoni tundsin ennast väga hästi aga jooksma ei jõudnud kuna olin füüsiliselt väsinud, algasid pikad tööpäevad ja õhtuks tahtsin ainult patja kallistada. Puhkuse reziimist välja tulemine võtab veel aega, täna juba ärkasin enne äratuskella. Hakkab tulema!

Tegelikult olin planeerinud oma vaba nädalavehtuse mõlemale päevale jooksu aga laupäev kujunes nii kiireks, et minu plaan läks lörri. Võtsin külalisi vastu ja käisime kohalikul iga-aastastel Paganamaa päevadel. Lahe õhtu oli koos sõpradega.
Ja ma küpsetasin oma elu esimese kringli ja see ÕNNESTUS 🙂 Esimene kringli katsetus oli 14 aastat tagasi ja see ei jõudnud isegi ahju mitte. Nüüd siis võtsin julguse kokku ja tegingi ära.
Kohati oli juba piinlik sest  minu ema on maailma parim kringliküpsetaja ja kuidas siis mina ei saa hakkama 😛
Ära tegin! Ja kõik kiitsid 🙂

Kui nüüd kringlist st. toidust juba juttu tuli siis ei ole ma viimasel ajal endale üldse heaks eeskujuks 🙁 Toitun väga kaootiliselt. Suhu kipub ikka rohkem nisujahu ja maiustust kui tavaliselt. Siiski ma teadvustan endale seda ja mõningad piirid tõmban aga no kilo-kaks on ikka suve algusest juurde tiksunud.
Suvel on nii raske ennast piirata…seega ma pigem proovin rohkem joosta 😀
Ootan juba augusti puhkust- oi siis ma jooksen 😀

August…ja ongi suvi läbi, kohutav kui kiiresti aeg läheb 🙁

Juulis on veel üks kohaliku sarja jooks ja avastasin, et ma olen tööl sellel päeval aga kuna õhtune jooks siis ma usun, et jõuan kohale 🙂 23.juuli on siis ümber Uhtjärve jooks. Tulge ka!

Hei! täna on fotokonkursi viimane päev!!! 😉 Veel jõuad oma pildi saata!

Ja, armsad sõbrad, mul on teile üllatus. Juba neljapäeval saate teada. Ise olen väga põnevil 😉

Lehva!

FOTOKONKURSS! Foto autor: Maigi Vaikla
Shopping Cart