Hooaja esimene võistlus ukse ees

…ja mina pole veel ettevalmistustega alustanudki 🙂 Niipalju siiski, et kaks nädalat olen trenni teinud mõttega, et võistlus kenasti läbida. St. nädalas neli jooksutrenni + üks jõutrenn.
Täna siis avastasin, et võiks vaadata laupäevast ilmateadet, mis ei luba midagi head aga kuna eelmise aasta kogemus oli tuisutorm siis ma arvan, et see aasta ei kõiguta/hirmuta mind enam miski 😀
Veel tabasin ennast mõttelt, et peaks endale “energiat” varuma. Eelmisel aastal kasutasin kummikomme, mis olid päris head ja ei tekitanud mingeid kõrvalnähtusid. Olen igasuguseid lugusid kuulnud kuttidest kes on pidanud poole maratoni pealt põõsasse jooksma 😀
Ka GPS-i pole ma veel see aasta kasutanud, trenni teen enamasti vaadates aega ja pulssi mitte läbitud vahemaad. Seega tõenäoliselt võtan tänasesse trenni gepsu kaasa, et jälgida tempot ja kas geps üldse töötab 😛
Kuna homme olen Tlnas ja trenni ei tee siis täna loodan ühe pikema otsa teha ja reedel siis väga kerge pooletunnine sörk. Sellise ettevalmistusega lähen siis eelmise aasta aega lööma 🙂 Vaatame-vaatame!
Kõigele lisaks olen haige pojaga kodus, kes põeb A grippi. Hirmutav mõelda, et kui endale peaks ka külge hakkama aga ärgem mõelgem selle peale…kuigi olen ise juba nädala jagu valusa kurguga kimpus, ei saa aru mis täpselt on, tavaliselt saan paari päevaga valust lahti, nüüd siis venib…
Toituda olen püüdnud see nädal natuke süsivesikurikkamalt 🙂 mis ei olgi üldse paha variant aga minu keha “streigib” kui liiga palju nisujahutooteid süüa, seega ma natuke ikka valin

Pärast jooksu annan korraliku ülevaate
Kerget kulgemist!

Rohkem infot laupäevase võistluse kohta saab siit

Shopping Cart