Gätly läheb Riia Maratonile

No tere-tere üle mitme saja aasta 🙂 Pärast seda kui sain suurepärase võimaluse minna Riia maratonile, olen justkui talveunest ärganud. Midagi sellist oligi vaja-pirakat tõuget 🙂
Nüüd on vähemalt siht silme ees, kõik teised võistlused ja sündmused tundusid nii kauged ja tavalised aga Riia on ju hoopis midagi muud, täiesti uus kogemus mina jaoks ja seda põnevam ja motiveerivam see on.

Riia maraton kukkus mulle sülle töökoha kaudu, meie koostööpartner on Samsung, kes siis omakorda pakkus võimalust osaleda maratonil nende kuludega. Aitäh Samsung!
Kui uudist kuulsin, karjusin rõõmust….helistasin kohe oma jooksukaaslastele ja rääkisin rõõmusõnumit. Kõige lahedam on veel see, et nende jaoks tähendas see kohe seda, et ka nemad tulevad Riiga. Super!

Nüüd algab tõsine ettevalmistusperiood- no ikka minu moodi 🙂 saab siis kui saab ja palju saab 😛 Igaljuhul kava on valmimisel ja järgmisest nädalast peaks trennid minema natuke sihipärasemaks ja intensiivsemaks.
See nädal on juba mõnus sissejuhatus, eile proovisin esimest korda õues, külmaga lõigutrenni, super lahe oli!
Mulle annab palju juurde see, et mul on kõrval neiud K-d kes mind rakkes hoiavad, tegelikult me utsitame kõik koos üksteist ja ma loodan, et meie koostöö kannab Riias mõnusat vilja 😉

Registreerimis ankeeti täites, tuli märkida ka ligilähedane eesmärk, midagi mõtlemata panin 3:45, selline üsna teostatav, ma arvan. Hetkel on nii raske midagi üldse arvata sest talv on kuidagi sörkides ja aegluubis kulgenud, nüüd ju alles hakkab selline aktiivsem trenn ja eks siis edaspidi muutuvad ka eesmärgid (mida lähemale võistlus jõuab)

Tegelikult oli mul mõnda aega tagasi juba ka selle aasta võistluste kavad välja otsitud aga ei ole jõudnud neid veel ülesse panna, eks siis varsti panen. Nüüd, seoses Riiaga nagunii pidin mõned jooksud maha kriipsutama.
Hetkel tean, et enne Riiat jääb siis sisse minu sünnipäevajooks (30km), Ümber Tamula järve jooks(7km) ja Tartu jooksumaraton (23 km)
Tegelikult tahtsin hirmsasti joosta ka Märtsis Otepää-Tartu maratonil poolamaratoni distanstil aga ei leia selle kohta infot, ei tea kas jääb siis sel aastal ära. See võistlus on kuidagi armsaks saanud mulle, ikkagi minu esimene võistlus…sealt kõik alguse saigi 🙂

Riia tõttu loobun Viljandi järvejooksust ja SEB Maijooksust.

Siit ma tulen Riia!

Riia maraton 2012

PS: Gätly Sünnipäevajooks toimub 20. Aprill kell 12:00
Kes juba teab, et tahab minuga koos ennast proovile panna 30km distantsil siis andke teade kirjutades mulle mailile jooksonlahe@gmail.com
Ka igasugused ideed on teretulnud 🙂

Shopping Cart