Eesti ilmale vastu!

Plaaniväline puhkus saigi läbi, viimane aktiivne tegevus oli 15.12.2012…ise ei saanud arugi, et nii kaua olin ilma trennita olnud… aga ju siis oli vaja. Viimastel trennidel andis põlv ikka aeg-ajalt tunda, loodan siis, et puhkus tegi ainult head ja nüüd võib uuele hooajale mõnusalt ja puhanuna vastu minna.

Üleeile sai puhkusel lõpp tehtud ja käisin kaks päeva järjest suusatamas, oma tegevustest olen nüüd mõned päevad FB-s ka juttu teinud 🙂

Eile sattusin täiesti juhuslikult poes nägema naelikuid ja ilma mõtlemata pistsin need ostukorvi, siiani olin vabandusi otsinud, et mitte välja jooksma minna- liiga külm ilm, libe jää, lumi jne. Nüüd oli hea võimalus jälle õue jooksma minna. Pood mida külastasin oli Magaziin (kohalikud ütlevad venepood), praegu netti sisetades avastasin, et neil on ka FB lehekülg- http://www.facebook.com/kauplusmagaziin
see on üks fenomenaalne pood, seal on kõike- aluspesust kalapüügi tarveteni 🙂 Mina läksin sinna lambavillast susse ostma.
Igaljuhul naelikud maksid 1,99 (oli vist, igaljuhul alla 2 € oli kindlasti) Kel huvi, andke tead! Sebin teile ka 🙂

Ülepika aja tegin hommikujooksu ja käisin naelikuid testimas. Kuna mul puudub võrdlusmoment, pole varem naelikuid kasutanud siis ei oska midagi väga tarka öelda aga mina jäin rahule. Enamus minu rajast oli jäine ja lumine ja ma ei pidanud kordagi oma tasakaalulihaseid kasutama 😛
Naelad jäid ka kõik alles ja võin vist soovitada küll. Kui märtsini vastu peavad siis on need 2€ ennast igati ära õigustanud 🙂 naelikud kiskusid lõpupoole natuke siseküljele aga mulle tundub, et see oli seotud mina jooksustiiliga(igaühel on ju oma jooksusamm) aga see ei häirinud minu jooksmist.
Koju jõudes avastasin, et minu põlv ei valutanud kordagi – mega häppi 😀 ptüi,ptüi,ptüi ( sülitan kolm korda üle õla)

Ilm oli väga mõnus ja sain mõnusa enestunde, vaikne ja inimtühi Tamula rand va. paar kalameest järvel. (tagasitulles oli neid juba järvel 15 :P)

Kas keegi on veel naelikuid katsetanud? Jagage oma kogemusi

Shopping Cart