Eesmärgid aastaks 2013

Et järgmisel aastal oleks põnevam spordiaastast kokkuvõtet teha siis panen kirja mõned eesmärgid. Kõige suurem eesmärk on joosta maraton ajaga 3:30 või kiiremini 🙂 See oleks küll eriti äge kui sellega hakkama saaksin, täiesti ise, ilma teiste abita. Üksipäini üritades ja pusides.
Alles see oli kui unistasin ajast alla 4 tunni- tehtud! 😉 Ma saan aru, et mida aasta edasi seda vähem tõenäolisemaks muutub, et ma oma aegasid parandan- vanust tuleb järjest juurde 😛 las ma siis üritan ja unistan. Mul on päris mitu eeskuju ja motivaatorit, kes on sellega hakkama saanud. Saan mina ka 🙂

Teine suur eesmärk on kaasata rohkem peret spordi tegemise juurde. Minu unistus oleks, et me käiksime võistlustel koos, lastega oleks asi lihtne aga oma meest ma jooksma küll sundida ei saa 😛 aga vaatame siis kuidas ma selle eesmärgiga hakkama saan. Lisaks võistlustel käimisele tahaks ka vabal ajal koos perega spordilainel püsida 🙂

Kolmas eesmärk on jätkata alustatud tervislikku eluviisi, võibolla suudan veel mõne halva pahe tervislikuma vastu vahetada- näiteks loobumine nisujahust (see oleks muidugi väga äärmuslik minujaoks). Süüa/tarvitada rohkem loodust mitte keemiat 😛

Ja siis on mul veel üks unistus seoses oma sünnipäevajooksuga, olen nüüd juba kaks aastat oma sünnipäeval jooksunud Krabilt Võrru ja tahaksin nii väga sellest traditsiooni teha aga eriti lahe oleks kui minuga jooksesid ka teised jooksuhuvilised. Ma arvan, et mõni huviline ikka oleks kes tahaks ennast proovile panna 30km-sel distantsil. See ei oleks võistlus(vähemalt esialgu veel mitte, võibolla kunagi tulevikus juhtuks ka see), see oleks enese proovilepanek, mõne jaoks võibolla isegi esimene nii pikk distants. Vot selline hulljulge mõte, loodan, et mul on toetajaid ja aprillis jookseme juba rohkem kui kolmekesi 🙂

Pisemad eesmärgid:

*Parandada kõiki eelmise aasta võistluste aegasid (päris julge :))
*Läbida ka sellel aastal linnajooksude sari
*Hoiduda vigastustest, püsida tervena
*Teha mitmekülgsemat trenni ja enne suurvõistlusi treeningkava järgi
*Proovida veel üks kord triatloni, et selgust saada kas meeldib, ei meeldi 🙂
*Joosta rohkem pikamaid jookse- 20km-40km (1 x kuus)
*Soetada uus pulsikell
*Positiivne ellusuhtumine (et klaas oleks minu jaoks alati pooltäis mitte pooltühi 😉

Mis on Sinu aasta 2013 kõige suurem eesmärk?

Shopping Cart