50 nädala kokkuvõte

Võib vist öelda, et oli päris asjalik nädal- sai sporti tehtud ja sai ka teistmoodi asjalik oldud. Võib endaga rahule jääda 🙂
Esmaspäeval võimlesin ja esimest korda suutsin seda teha 55 minutit, ma ei tea kas seni tegin oma kava väga kiirustades (loe: viilides) aga seekord oli kohe mõnus enesetunne ja nii see aeg läks.
Teisipäeval käisin siis suusatamas, punnisin küll vastu mis ma punnisin aga kuna Kristi minuga jooksma tulla ei tahtnud siis pidin valiku tegema ja hoopis Kristiga suusatama minema.
No algus nagu algus ikka …ei sujunud just kõige paremini- ei olnud libisemist ega pidamist (eelmisest aastast suusad määrimata) aga lõppkokkuvõttes oli mul hea meel, et ma siiski otsustasin minna, eks esimest korda välja ajada on end ikka raske. Igaljuhul viimast ringi tehes sain endale õpetaja, sain nii teoorias kui ka praktikas kohe palju targemaks ja sain aru kui algaja ma ikka olen 😀

Kolmapäeval käisime K1-ga jooksmas 7km. Kose tankla juures ümberpöörd ja tagasi koju 🙂
Neljapäeval puhkasin ja ka reedel puhkasin…ja oi kuidas puhkasin, pakkisin mitu tundi kingitusi- see on nii lahe tegevus, kes abi vajab, ma võin appi tulla 😛 Selline stressimaandaja…
Ja õhtul käisime perega Tartus- kohustuslikul iga-aastasel jõulufotosessioonil ja loomulikult ei jätnud ma tosse koju 😉 Ka need sai kaameraga jäädvustatud 😛

Laupäeval käisin jälle suusatamas ja nii lahe oli, juba vaikselt hakkas samm ilusamaks minema ja edasi liikuda oli ka kergem…ootan juba järgmist suusatamist. Ma olen hetkel nii positiivselt meelestatud, andke ainult lund ja ilusat ilma, ma ainult suusatada võikski 😛 On ikka tujud, eks 😀

Ostsin endale õige suusamütsi ka 🙂

Pühapäeval puhkasin.

Viimase päevad on ilmad juba nii külmad olnud, et viimane kord suusatamas käies oli ikka päris külm. Loodan, et läheb ikka nats soojemaks.

Kui siin leidub kedagi kes tahaks mind suusatama õpetada, andke märku! Ma olen nüüd sõltuvuses…mõelda vaid kui 15 minutiline teooria/praktika õppimine tegi sõitmise märgatavalt lihtsamaks siis mis saab kui saan tund aega teooriat /praktika….

Äkki lähen veel Tartu maratonile 😀

Shopping Cart