5 päeva enne

Pulsikella geps on kadunud, pole siiani huvi ka tundnud ja nüüd otsima hakates ei leiagi ülesse, kõik võimalikud kohad on läbi otsitud 🙁 Tuleb vist ilma joosta, kuidagi tuttavalt kõlab see viimane … eelmisel aastal sai ka sama jooks ilma gepsuta joostud, tookord said patareid tühjaks 🙂 Hale!

Viimasel pikal jooksul kasutasin Endomondot, ma olen seda nii harva kasutanud ja siis ka ainult gepsu eesmärgil, nii ka viimane kord aga võistlusel tahaks/peaks tempot koguaeg siiski jälgima….või siis mitte ?

Läheks hoopis trenni tegema, võibolla on tõesti need eesmärgid liiast ja tekitan nii ka endale üleliigset pinget kuigi ütlen täiesti ausalt, et hetkel ei ole küll mingit närveerimist… ja mõte sellest, et ma ei jookse paremini kui eelmisel aastal, ei muserda mind üldse mitte. Saab jälle analüüsida ja seeläbi targemaks.

Mis ma jutustan, tegelikult mulle meeldib, et panen eesmärgid sest siis on põnevust, pinget, adrenaliini…nii minul kui minule kaasaelajatel 😉
Kas pole?

Vaatasin siis täna ilmateadet, yr.no on üsna optimistlik, mulle meeldib 🙂

Autojuhi otsingud jätkuvalt käivad 🙂

Kas keegi tahab mulle autojuhiks tulla?

Shopping Cart