49 nädala kokkuvõte

Hei-hei-hei!

Jube hiljaks olen oma kokkuvõttega jäänud aga parem hilja kui mitte kunagi 🙂 Eelmisel nädalal ei seadnud endale mingeid eesmärke ja lasin lihtsalt minna….
Eile mõtlesin, et ju see vaiksem periood on ka millekski hea ja tegelikult ma arvan, et ongi….mu põlv ei ole ikka veel päris terve, ma ikka aeg-ajalt tunnen joostes kerget ebamugavustunned. Seega mu põlv on mulle igati tänulik, et ma hetkel ei jookse nii palju.

Eelmisel nädalal tegin kolmel päeval kerget sporti:
Esmaspäeval võimlesin kava järgi
Teisipäeval võimlesin ka kava järgi.
Kolmapäeval jooksin 7km

Ja sellega oligi spordinädal läbi 🙂
Reedel pakkisin korraks abikaasa õhutusel suusad ja suusariided kokku, et võtan maale kaasa aga siis juhtus, et suusad ei mahtunud auto peale (meil ei ole hetkel oma autot) 🙁 Natuke kurb oli sest olin juba vaimu valmis pannud ja siis selgus, et ei saagi suusatama minna.

Igaljuhul on nüüd suusad ja suusasaapad kapist välja tõstetud ja vast ei lähe enam kaua kui saab kasutama hakata 🙂

Mulle hakkab täitsa lumi meeldima, ilm on lihtsalt nii ilus. Saabuvad jõulud teevad vist südame härdaks…las see lumi siis olla maas, ma saan lume sees ka oma jooksud joostud 😉 ja võibolla saabki nüüd rohkem hoopis  suusatamas käidud.

Toredat lumist teisipäeva!

Shopping Cart