4 päeva enne Riia maratoni

Kui ma täna eelmise aasta maratoni sissekannet lugesin siis tuli kerge närv sisse küll. Igaljuhul ma lubasin endale selsamal hetkel (pärast postituse lugemist), et isegi kui mul ei ole eelmise aasta ettevalmistust siis proovin samade emotsioonidega lõpetada. Võtta kõik, mis võtta annab- ainult positiivne! 🙂
See on teada, et aega ma Riiga püüdma ei lähe aga mõnusa emotsiooniga tahaks küll tagasi tulla.

Täna üritasin ka mingit nimekirja valmis teha. Kindlasti võtan Eestist energiageelid kaasa aga siis avastasin, et mul ei ole neid jooksu ajal kuhugile panna. Seega otsustasin täna, et proovin ise vöö meisterdada 🙂 Vaatan kas õnnestub, peas on muidugi idee ja kavand valmis aga kuidas reaalselt välja kukub ei tea.
Õhesõnaga oma nimekirjaga ma veel tegelen, kuna sõidan ikkagi päris kaugele ja mitmeks päevaks siis tuleb natuke rohkem ette mõelda. Õnneks reede täitsa vaba ja saan ettevalmistusega tegeleda.

Lubab küll väga kuuma ilma- 25-28 kraadi aga joogivööd ma küll ei tahaks endaga kaasa võtta, liiga ebamugav.
Riietega ei ole ka peamurdmist, tuleb minimalistlik valik.

Tartu jooksumaratonist olid veel eile ka jalad nats valulikud, täna on juba täitsa ok. Plaan oli täna kerge sörk teha, et jalgu natuke harjutada.
Esmaspäev, teisipäev olid üldse kuidagi väga-väga kurnavad, ma olin niiiiiiiiii väsinud, et jooksmine ei tulnud kõne allagi. Ise arvasin, et äkki see nädalane puhkus(loe:aktiivne töönädal) mõjub nüüd tagant järgi niimoodi. Ei tea!

Töölaua peal on borjom viinamarjamahlaga, ei meeldi üldse aga sunnin 😛 Üllatavalt hästi maitseb sellel nädalal mulle šokolaad, tõenäoliselt on ikka energiapuudus.
Ahjaaa, eile hommikul isutas jälle kriidi järele….kuigi olen nii korralikult vitamiine tarbinud sh. ka rauda.

Homme juba uued mõtted,

hetkel side lõpp 🙂

Shopping Cart