3 päeva enne

Spetsiaalseid ettevalmistusi ei tee aga püüan lollusi ka mitte teha…al.õhtusöögiks seapraad või midagi sellist 😀 Piparkoogi õhtu oli küll juba 😉

 Ühel õhtul…

Joon ohtralt vett, püüan süüa korralikult, näiteks paar päeva ei ole ma saanud salatiletist oma lemmikut värsket salatit valida, siis olen võtnud peedi-küüslaugu salatit ja marineeritud peeti- ka minu lemmikud …aga enamasti valin ikkagi värske salati- ikkagi tervislikum valik :). Siis meenus, et peet peaks väga hea olema, joodakse ju enne suurvõistlusi peedimahla. No igaljuhul olen ma nüüd ilma süümekateta kolm päeva järjest söönud peedi-küüslaugu salatit 😀

Mis veel?

Eile õhtul vaatasin üle ka jooksuriided, mis oli vaja pessu panna, panin pessu ja võtsin varuvariandiks t-särke veel kapist juurde, laadisin garmini ära, eilse trenni ajal sai enne lõppu tühjaks 🙁
Ahjaa, eile sai tüdrukutega linnas üks kümnekas joostud.
Täna hüppan äkki ergomeetri selga aga kindlasti ma kaua seal ei ole, pärast on eiteamislihased valusad 😛

Täna tuleb ka tõsisem pakkimine sest peale homme hommikust lahkumist kodust, mina enam tagasi ei lähe.
Loodan, et kõik vajalik saab kaasa, ma olen jube halb pakkija.

Võistlusele kavatsen ka geele kaasa võtta, tüdrukud juba pragasid mu kallal, et vaata, et nii ei tee nagu Rõuges- enne lõppu geel otsas ja energia ka otsas. Eks ma võtan siis varuga kaasa kuigi sismas mõtlen, et kas mul üldse vaja läheb, ma ei lähe ju kihutama…aga samas ei taha rajale ka väga kauaks tiksuma jääda. Igaljuhul kasutan kui tunnen vajadust.

Ütlen siis välja ka aja, mida loodan finišis kellal näha 🙂 4:30 oleks ideaalne aga arvan, et läheb nats pikemalt. Kui venib 5 tunni peale, siis seda on juba palju, kujutan ette kui väsinud ma siis olen…
Samas ei tea ma raja olukorrast midagi ja palju sõltub ilmast jne.
Hetkel on võrreldes teisipäevaga ilma prognoos niipalju muutunud, et päike on pilve taha kadunud, kraade lubab ikka 4-6. Peaasi, et ei sajaks!

Printisin just välja rajakaardi ja vaatasin google mapist kus see stardikoht täpselt asub. Vast jõuan ikka kohale 🙂

Kui võimalik siis püüan rajalt online infot läbi facebooki edastada 😉

Shopping Cart