2 päeva veel….lugu pulsikellast, Koit Toomest, varbaküünest ja arbuusist ;)

Tegelikult ongi jäänud tänane ja homne päev ja juba laupäeva hommikul kell 8:00 on start, minu jaoks tähendab see laupäeva varahommikul äratust kell 4:30 ja väljumist kodust 5:30, et kohal olla 7:00
Järelikult pean ennast reede õhtul väga vara magama sundima sest päevane uinak ei tule kõne allagi kuna ma olen pikalt tööl.
Seega tuleb kogu ettevalmistus täna ära teha- riided, söögid, joogid, kogu varustus ära pakkida.

Eile õhtul tuli pere ootamatult koju (üheks õhtuks) ja oli kohe lõbusam õhtu.
Ma käisin siiski ka oma u. 7km jookusl, ilm oli super! aga millegipärast hakkas kohe jooksu alguses ülaselg õla juurest valutama, selline torkiv valu…. ja nagu seda veel vähe oleks, pakitses kummaliselt ka vasak jalatald. Loodan, et see ei ole millegi kohutava algus 🙁

Igaljuhul kui ma olin juba 3km jooksnud taandus valu ja kõik oli läinud, ju sai keha soojaks aga peas vasardab ikkagi koguaeg, et ms siis saab kui maratonil ka…

Ahjaaa…pulsikell. Ma vahetasin siiski kellal patarei ise ära aga tundub, et viga ei olnud ka selles. Mu mõistus on otsas. Igajuhul kell viskas eile jälle nulle ja väga kummalisi numbreid ette, lõpuks pika pusimise peale sain korraliku ja tõese numbri ka ette aga kas ma peangi nüüd igakord ehku peale minema 🙁
Kõigele lisaks tähendas patareivahetus seda, et kõik seaded olid algseisus ja ma pidin kella algusest peale ära seadistama. Pärast seadistamist ta enam nulle ei visanud ja kindluse mõttes panin pulsivöö endale tööl olles peale 😀 vaatame, mis päev näitab 🙂

Ma ei ole küll ebauslik ega midagi aga eile õhtul oli kohe selline imelik olemine, imelikud märgid…näiteks tuli mul eile varbaküüs ära 😀 lihtsalt kukkus ära, hea, et see nüüd juhtus, mitte maratoni ajal. Ma tean, et küüs sai mul juba Otepää-Tartu poolmaratonil märtsis põrutada ja sellest saadik oli talle surmaotsus määratud aga, et ta just nüüd otsustas ära tulla 😀

Eilsest õhtust veel….suvel tuleb täitsa kasuks viiendal korrusel ja Kandle kultuurimaja kõrval elamine. Kuulasin rõdul terve õhtu tasuta Koit Toome ja Getteri kontserti 🙂

Õhtune menüü jäi väga tagasihoidlikuks ja kesiseks, ei viitsinud isegi tatart teha nagu algselt plaanis, kuna mees ja lapsed tulid ka üheks õhtuks siis ei varunud poest ka midagi erilist. Näksisime niisama kanapihve ja singileiba. R-l oli ostetud arbuus, mille ma üksi ära sõin 😀

Mulgi maratoni koduleht näitab aega stardini 1 päev :14h: 25min

Lehva 😉

Shopping Cart