17 päeva jäänud……

Praeguse seisuga teen trenni eesmärgiga maraton väga hea ajaga läbi joosta. Juba praegu käib tõsine ettevalmistus periood…minu moodi 😀
Täna tegin ühe pikema jooksu- 18km (kaks 9km ringi) esimese ringi jooksin ajaga 1:07, teise ringi 53 minutiga, kokku 2h. Jaksu oli veel, mõtlesin juba teise ringi lõpus, et teeks kolmandagi ringi aga kuumus oli meeletu. Niigi olin kahe ringiga endale maika selga päevitanud 😛
Homme tõenäoliselt puhkan ja edasi kerged 10km trennid. Nii u. 10 päeva enne maratoni teen selle 30km ka ära ja loodan selle siis enamvähem maratoni tempoga joosta.

Nädal enne maratoni hakkan teid iga päev postitustega pomitama 😉 mida ma tunnen, mida ma söön, mida joon, kuidas on enesetunne jne.

Nädala lõpus on plaanis perega tripile minna ja siis ei tea kuidas ja kus ma trenni saan teha…..

Mõned armsad jäädvustused läbi tütre kaamerasilma:

Shopping Cart