11 nädala kokkuvõte

Treeningkava ei ole ikka veel välja võtnud, arvan, et võtan oma SEB Tallinna maratoni kava kuu aega enne Riiat välja ja teen selle järgi. Hetkel treenin kõvasti erinevaid lihasgruppe ja jälgin, et nädal oleks võimalikult mitmekesine. Järk järgult tõstan ka pikki distantse. Hetkel kulgeb kõik plaanipäraselt ja Otepää-Tartu jooksumaraton(21km) sobib minu plaanidesse ideaalselt nagu ka minu sünnipäevajooks (30km)

Ilm natuke muserdab aga ega selle kallal vingumine ja jorisemine ka ei aita, seega tuleb leppida 🙂 Nii jooksingi reedel pikka jooksu trotsides vilisevat tuult ja kiilasjääd aga ära tegin.

Nädal nägi välja selline:

E:  Jooks 7,5 km
     Jõuharjutused
T:  Lõigutrenn siseareenil + hüpped/harjutused
K: Jõuharjutused
N: Vaba!
R:  Jooks 16 km
L:  Jõuharjutused
P:  Vaba! (Perega Pärnu veekeskuses)

Riputan siia ülesse ka oma harjutuskava, mille järgi olen viimased 2 nädalat karglenud 😛

Ma olin alguses täiesti vastu mõttele, et karglen üksi kodus youtube video järgi aga ma ütlen ausalt mulle täitsa meeldib. Esimesel korral küll ähkisin ja puhkisin ja vandusin omaette sest ma polnud varem nii intensiivset trenni teinud, päris lühikese ajaga võetakse kehast viimast 😛 Pulss laes ja higi väljas, soovitan!
Tegelikult on kava ju lühike- 30 min koos venitustega, tegelikult võiks selle igasse päeva ära mahutada 😉
Mõnel päeval lisan lõppu veel enda harjutusi ka.

Kindlasti on sarnaseid videoid netis palju, jagage oma leide ka 🙂

Shopping Cart