#100blogipäeva(7/100) Kolmapäeva mõtted

Pühad on möödas ja vaikus on majas…hetkel olen tõesti täitsa üksi kodus, tulin just jooksmast ja kõik on kuhugile kadunud 🙂 Kuidagi harjumatu on, veel eile oli maja ülerahvastatud ja koguaeg oli sigimist ja sagimist. Jaanipäeva hommikul ärkas meie majas 16 sõpra-sugulast 🙂 See on meie maja rekord! 😛 Aga väga tore oli! Seda enam, et nii harva saame kõik koos kokku.

Tänane päev on möödunud koristades ja pesu pestes 🙂 ning plaane tehes- puhkuseplaane! Mul ei ole puhkusega iseenesest suuri plaane(reisile ei plaani minna) aga pisikesi on küll. Need paningi paberile ja kirjutasin kuupäevad taha.
Pisikeste plaanide hulka kuulub ka igapäevane blogimine ja jooksmine. Tahan tõesti igapäev jooksma jõuda aga kui ilm või muud ootamatused ei luba, ei ole hullu.
Tööst vabal ajal on ikka hoopis teine olemine kodus olla, ei ole seda vasarat kukla taga toksimas, et sa pead jooksma minema, pead minema…
Täna ma koristasin ja toimetasin ja ma lihtsalt teadsin, et kui tekib hetk ja võimalus siis lihtsalt lähen, kasvõi õhtul kell 21:00 aga ma lähen 🙂 sest ma ei pea muretsema sellepärast, et mul tuleb unevõlg ja ma pean äratuskella peale hommikul ärkama- Ei!!!
Tänane ilm oli nagu eelmisedki päevad- sajab, paistab päike, sajab, sajab, paistab päike ja jälle sajab.
Niisiis, kui kõik oluline ja kohustuslik oli kodus tehtud, ootasin ja piilusin õue ja nii kui päike välja tuli hüppasin kodust välja ja tegin ühe 10km ringi. Muidugi sain ma vihma ka aga poole trenni ajal on see mittemidagi, lihtsalt kodust välja vihmaga küll ei taha minna.
Täna oli plaan üks kerge jooks teha, proovisin nii, et ei lase pulssi üle 135, keskmine tuligi 135 🙂 Eesmärk täidetud!
Homme, kui võimalus tekib tahan teha kiireid ja lühikesi lõike ja pigistada endast maksimaalne välja.
Oi, kuidas ma ootan Rõuge maratoni sest ma tean, et ma olen palju rohkem jooksmas käinud kui eelmisel aastal. Ootan seda rada ja seda seltskonda, niipalju tuttavaid on tulemas. Lahe!
Rõugesse lähen ainult ühe eesmärgiga, püüda kinni oma eelmise aasta tulemus 😉 ehk siis ideaalis võiks tulla selle aasta parim maraton aga eks paistab, mis tegelikult juhtuma hakkab…sest palju sõltub ka kõrvalistest asjadest, näiteks ilm.
Lehva!
FOTOKONKURSS! Foto autor: Karolin Eks
Shopping Cart