#100blogipäeva(6/100) Pulli järve jooks

ehk süümekatest vabaks jooks 😀 No ma mõtlen siin ennast, kui ikka kaks päeva süüakse valimatult siis on selline võistlus täiesti õigel ajal õiges kohas. Peale jooksu on kohe väga hea olla, süümekad ülesöömisest on kadunud 😉
Niipalju suutsin ennast piirata, et kolm tundi enne võistlust enam liha ei söönud aga enne seda sai ikka isuga pugitud. Muidugi ma kartsin, et kõhus võib keerama hakata jne. aga samas ei ole antud jooks ka nii oluline, et jälgida oma toitumist. Senised sarja jooksud on näidanud, et olen olematu ettevalmistusega väga hea enesetundega lõpuks ikkagi finišis.
Viimasel ajal on mu mõttemaailm natuke muutunud, kasvõi see, et tõesti mingit kohajahti ei ole, endaga võistlemine siiski on aga mitte nii, et teeksin selle jaoks midagi. Ahh segane ja keeruline jutt- suhu tagasi 😀

Niisiis 16:30 olin staadionil, võtsin numbri ja läksin vetsu järjekorda. Peale seda tegin edasi-tagasi kerge sörgi, seda olen küll täheldanud, et nende lühikeste jooksude puhul on vaja jalad soojaks joosta, siis on kohe alguses hea vurada 🙂
Staadionilt minek oli suht aeglane aga õnneks seda oli ainult jupike maad, seekord oli esimest korda ka stardikoridor- 1-50 numbrikohta startisid eespool ja ülejäänud nende seljataga.
Teadsin, et alguses tuleb mingi koht kätte võidelda sest hiljem metsateel ei ole möödaminemise võimalust aga samas ma ju ei tulnud koha pärast võistlema ja ma pigem valisin selle variandi, et jooksen alguses hea enesetundega ja kui power sees siis hakkan otsima möödaminemise võimalusi.

Vaevalt saimegi hanereas metsa sisse minna kui ma tundsin, et see on ikka liiga aeglane minu jaoks, ma tegin justkui trenni sörkides pulsiga 130, võtsin siis julguse kokku ja hakkasin kõrvalehüppeid tegema ja nii ma sealt läksin u. 6-7 jooksjast mööda. Me jooksime tolhetkel Kristiga koos ja ta tuli ka minu haakidega kaasa, edasi jäi ta minu seljataha ning ma ei tea mis seal toimus……sest teatavasti ma võistlustel oma seljataha ei vaata 😀

Minek oli hea ja esimene ring oli nagu niuhti läbi, teisele ringile minnes panin päris mitmest naisjooksjast mööda. Teine ring oli juba tunduvalt parem joosta, ei olnud rahvast niipalju ees ja taga.

Staadionile jõudes tegin veel 100meetrit enne finišikaart kiire spurdi, ei teagi kas jõudsin eesjooksjast ette või  jäin taha või ületasime joone koos 🙂

Olin täiesti kindel, et panin oma kella peale finišijoone ületamist kinni aga tükk aega hiljem kui olin juba vetsus käinud ja kaasaelajatega juttu puhunud nägin, et minu võistlus kella peal veel käib 🙁
Seekord tahtsin kohe eriti teada kas olin tublim kui eelmisel aastal sest tunne oli ülimalt hea aga hetkel ma seda teada ei saa.
Pean ootama ametlikku finišiprotokolli 🙂

Aga ütlemata lahe jooks oli!
Ja vist tehti ka osalejate rekord (vähemalt eelregistreerimisel oli küll rekordarv registreerujaid)

2012 jooksu aeg oli 33:09
2013 jooksu aeg oli 34:45

No eks ma pean oma sõnu hiljem võibolla sööma aga hetkel olen küll nii kindel, et tegin need mõlemad ajad üle aga eks tõde selgub kui ametlikud ajad veebis üleval 🙂

Foto autor: Gätly

Shopping Cart