#100blogipäeva(4/100) Jaaniõhtu ja esimene musi :)

Nii kaua olen oma puhkust oodanud ja nüüd on see käes, täna kell 16:15 algas minu puhkus sest täpselt siis sulgesin enda järel ukse ja lõppes minu tänane tööpäev.

Ja homme ongi jaaniõhtu!
Ma arvan, et ma ei eksi kui ma ütlen, et suurem osa eestlastest tähistavad jaaniõhtut. Lihtsalt see kuidas tähistatakse on erinev- kes lähevad koos sõpradega väliüritusele, kes veedavad jaanid koos pere, sõradega, kes otsivad vaikust ja romantikat.

Igaühel omad traditsioonid

Meie tähistame jaaniõhtut reeglina koos perega. Minu jaoks on tähtis, et jaaniõhtul oleksid minu kõrval lapsed ja abikaasa…sest just 18 aastat tagasi jaanilõkke ääres sain oma abikaasalt esimese musi 🙂 ja siin me siis nüüd oleme.
8 aastat tagasi otsustasime pulmapeo korraldada just samal päeval- 23. juuni (meie 10-ndal aastapäeval)
Seega jaaniõhtu on minujaoks natuke teistsuguse tähendusega kui lihtsalt tohutu suur lõke ja palju šašlõkki.

Toredat jaani kõigile!

Foto autor: Gätly
Shopping Cart