#100blogipäeva(2/100) Ma siis nüüd alustan

Mõtteid on nii palju, et ma ei oska kuskilt alustada…naljakas! nüüd kui mul on iga päev võimalus midagi kirjutada ja mõtted erinevatesse postitustesse ära jagada, ei suuda ma seda teha…ok, ma proovin siiski hommikused mõtted järjekorda panna.
Blogimine, mis see minu jaoks tähendab? Nagu paljud, alustasin ka mina blogitamist vaikselt, salaja ja enda jaoks. Mitu kuud oli minu blogi keelatud kõrvalistele isikutele, ise kirjutasin ja ise lugesin 🙂 Tasapisi võtsin julguse kokku ja tegin blogi avalikuks aga ütlesin vaid vähestele tuttavatele, et kuule kui tahad minu tegemistega rohkem kursis olla siis viska pilk peale jooksonlahe.blogspot.com ja nii tasapisi minu lugejaskond suurenes. Hiljem tegin ka facebooki lehe ja sealt tuli veel sõpru/jälgijaid juurde. Aga siiski on suurem osa minu lugejatest mu omad sõbrad, sugulased, tuttavad.
Mulle meeldib blogitamise juures see, et ma saan ennast välja elada(väljendada) ja mulle meeldib aasta, kaks vanu postitusi tagant järgi lugeda. Võrrelda oma arengut ja edusamme.
Tunnistan, et ma ei ole nii stiilipuhas ja korrektne blogitaja kui paljud teised aga see on minu blogi 🙂 See ongi lahe, ma teen mis ma tahan oma blogis. Loomulikult ei ole kirjavead taotluslikud, jah neid ikka juhtub. Sellessuhtes tahan ennast parandada….seni on minu sissekande ettevalmistused välja näinud selliselt, et istun arvuti taha(mitte üldse planeeritult, lihtsalt ootamatult tekkinud pooletunnine vaba hetk) ja kirjutan esimesed mõtted ja emotsioonid, mis peas mõlguvad, loen korra läbi ja vajutan nuppu “avalda” 🙂 Ja kui on just mõni pilt ka olemas, mis seotud postitusega siis lisan ka selle.
Jah, ma ei ole väga eeskujulik blogitaja ….ja ma ei tea kas ma tahaks ja oskaks ennast muuta.
Ühte ma siiski tahan, ma tahan tuua rohkem pildimaterjali oma blogisse aga minu telefoni kaamera ei ole just kõige kvaliteetsem(nagu te märganud olete) ja suurt peegelkaamerat ei kanna igalpool kaasas.

Paar päeva tagasi kutsusin kõiki facebookis fotokonkusil osalema. Ise olin mõttest nii vaimustunud ja olin täiesti kindel, et paljud sõbrad, tuttavad löövad kampa ja proovivad ka lahedate ideedega mind üllatada….aga tundub, et kui ikka auhinda mängus ei ole siis ei liiguta keegi lillegi 😀

Nii ma siin nüüd istungi, postkastis vaid kaks pilti 🙂
Ok, võibolla oli tobe sellise mõtega välja tulla, endal facebookis vaid 200 jälgijat aga vähemalt ma proovisin.
Kuna mulle endale mõte väga meeldib siis jätkan ise pildistamist ja iga päeva SAAB minu postituse all olema üks “Run is fun” pilt 😉

See selleks, täna oli vaba päev ja lubasin endale natuke sporti ka 🙂

Plaanis oli teha tempotrenn aga kui ma hakkasin oma garminit seadistama ei leidnud ma seda kohta ülesse kust ma saaksin määrata intervallide pikkused. No see juba näitab kui kaua aega ma viimati üldse sellist trenni tegin. Väga-väga kaua aega tagasi 😛 Kuna jooksuriided olid juba seljas siis ma ei viitsinud kella seadistamisega pikalt jamada ja läksin niisama….sellest olenemata tahtsin teha teistsugust trenni ja see mul ka õnnestus. Jooksin oma tavalisel 8km lõigul ehk siis 4km edasi ja 4km tagasi 🙂 Mõtlesin siis, et teen aeglase kilomeetri ja kiire kilomeetri. Väga lahe trenn oli! Kokku tuli 9km sest ma ei tahtnud lõpetada kiire kilomeetriga, tegin siis veel ühe kilomeetri sörki lõppu.
Aeglased lõigud jooksin 6:30 keskmise tempoga, kiired lõigud jooksin 4:30 keskmiselt
Keskmine pulss 151, max pulss 179- päris hull!

Järgmisel vabal päeval(hehh, kaks tööpäeva ongi veel ja siis algab PUHKUS!!!) kavatsen teha veel intensiivsema trenni ehk siis lühemate ja kiiremate lõikudega 😉

Täna avastasin, et päris palju on viimasel ajal vaadatud minu vana postitust “Võistluskalender aastaks 2014” ja suure üllatusega märkasin, et pajud kuupäevad ei klapi seal. Ma usun, et ma ise valesti neid ei pannud aga kuna ma tegin selle jaanuaris siis võib olla, et mõned kuupäevad muutusid.
Jutt käib just kohalikest jooksudest.
Seega panen siia uued ja õiged(ma loodan) kuupäevad, info Võrumaa Spordiliidu kodulehelt
Kolm jooksu on joostud ja järgmine, neljas kohe ukse ees:

24.06 Pullijärve jooks
23.07 Jooks ümber Uhtjärve
09.08 Vastseliina linnuse jooks(info: http://vastseliinalinnusejooks.wordpress.com/)
16.08 Jõe- ja järvejooks Lasval
20.09 Kütioru maastikujooks
18.10 Munamäe-Võru maastikujooks

Kohtume juba paari päeva pärast Pullijärve jooksul 😉

FOTOKONKURSS! Pildi autor: Gerli Tsopp
Shopping Cart