#100blogiäeva(11/100) Lasin päeval minna

Täna(tegelikult ikka palju varem) sain ma aru kui palju mõjutavad teatud asjad päeva edasist kulgu. Kasvõi see, mis und ma öösel näen ja mis tujuga ma hommikul ärkan, mis kell ma ärkan, kas mind aetakse ülesse või ajab halb unenägu mind ülesse jne.
Kuigi hommikul tundus, et päev tuleb nagu eelmine siis paar tundi peale hommikusööki sain aru, et see päev on loodud luhta minema ja nii ma võtsingi hoiaku, et täna olen ma ekstra laisk ja logelen niisama päeva õhtusse.
Algas see sellest, et peale hommikusööki sattus telekas just olema TLC kanali peal ja sealt tuli Long Island Medium…ja nii ma siis nutsin üks tunnike ja elasin sarjas osalejatele kaasa 🙁
Kuigi ma oleks võinud ju valida ka Ellen Degeneres show ja tõenäoliselt oleks see päev hoopis teistmoodi(lõbusamalt) läinud 🙂

Oma mittejustkõigeparematujuga võlusin ka katkematu vihma välja…ja nii see sadu kestab ja kestab ja nii ei tule täna ka jooksmisest midagi välja.

No on kohe selline päev

Teate, tegelikult on see naljakas, praegu ma isegi naeran enda üle SEST mina usun, et inimene oma mõtlemisega võib olukordi ja situatsioone muuta ja mina ISE palusin sellist päeva.

Ja tavaliselt mõtlen ma endale häid ja toredaid asju aga täna….ju siis oli vaja ühte sellist päeva ka.

FOTOKONKURSS! Foto autor: Tiina ja Anna-Rose

Shopping Cart